Innholdsfortegnelse:

Kontakt

Stavanger Sjakklubb holder til i Tjensvoll bydelshus, gateadressen er Ishallveien 32, 4021 Stavanger. Se kartbeskrivelsen under for nærmere forklaring for å finne fram.

Post til klubben kan sendes elektronisk via e-post

Topp

Kontingent for 2010

Alle som fortsatt ønsker å være medlemmer i Stavanger sjakklubb i år bes betaler kontingenten til bankkonto 3201.08.91581 innen 1. februar.

Junior: kr. 300,-
Senior kr. 800,-
Bi-medlem kr. 400,-

Merk betalingen med navn. Dersom det er nyinnmelding merk også med adresse og fødselsdato.

Hvis det er betaling med bankgiro (ikke nettbank), skal den også merkes til følgende adresse:

Topp

Spilletidspunkter

Vi spiller på mandager, fra ca 18:30 til ca 23:00.

De forskjellige turneringene melder en seg på ved oppmøte, vi har vanligvis ingen ekstra påmelding i forkant. Det er også greit å hoppe over kvelder (selv om det ikke oppfordres til...:-), så en kan godt spille selv om en kveld eller to ikke passer.

Langturneringene (dvs de som blir ratet, hvor vi bare spiller ett parti per kveld) har siste oppmøtefrist 18:45. Hvis en ikke kommer innen den tiden, er en ikke garantert å bli tatt med i rundeoppsettet. Gi beskjed i forkant til Chris Hinman på mobil nr. 95 70 99 80 hvis du blir forsinket, men ønsker å bli satt opp.

Topp

Hvor finner man SSK?

Her er et lite kartutsnittt over området:

Hvor er bydelshuset?

Hvis dette er litt lite, er et større kart (på ca 100 KB) tilgjengelig.

Med buss nr. 4 er det kortest å gå fra Tjensvolltorget og rett nedover (nordover) gangstien mot Siddissenteret. En kommer da etter 20-30 meter inn på Ishallveien.

Det går flere busser langs Madlaveien - stoppet ved Siddissenteret er det nærmeste, men det blir noe lenger og en del tyngre å gå opp (sørover) Ishallveien.

Hvis man kommer med bil, følger en Morgedalsveien (jf pilene på det store kartet) fra Madlaveien og opp til Tjensvollstorget og etter ca 50 meter tar stikkveien inn til venstre. Evt. tar Tellusveien inn fra Ullandhaugveienog rundt baksiden av ICA og treningssenteret før man tar stikkveien inn til høyre.

Topp